lammetjes kijken op texel dijk
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
Marcel Slikker
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
02/07/2024
0 min
0

lammetjes kijken op texel

02/07/2024
0 min
0

Lammetjes kijken op Texel

Texel staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, maar in het voorjaar krijgt het eiland een extra magische touch. Duizenden pasgeboren lammetjes dartelen dan vrolijk rond, waardoor een bezoek aan Texel onweerstaanbaar wordt. Gelukkig hebben de schapenboeren een handige lammetjesradar ontwikkeld, waardoor je ze makkelijk kunt vinden.

Meer schapen dan inwoners

Met zo'n 22.000 lammetjes die naar verwachting geboren worden, verdubbelt het aantal inwoners van Texel (ongeveer 14.000) in korte tijd. Het eiland verandert dan in een waar lammetjesparadijs, een uniek spektakel dat je niet mag missen.

De eerste pluizige lammetjes zijn al gespot en elke dag komen er meer bij. Je kunt ze bewonderen terwijl je rondrijdt op een e-chopper, e-fatbike of e-puch, of breng een bezoek aan een van de schapenboerderijen.

Lammetjes kijken

Wil je weten waar je de schattige lammetjes kunt vinden? Geen probleem! Er is een speciale lammetjesradar ontwikkeld, vergelijkbaar met de bekende buienradar, zodat je altijd weet waar de lammetjes op dat moment zijn. Handig bij het plannen van je dagje Texel op een van onze leuke voertuigen!

lammetjes radar op texel

Reacties
Categorieën
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->