e-fatbike huren op texel

E-fatbike huren op Texel

Verken het eiland 100 % Elektrisch hip en duurzaam!!

Texel verkennen met de E-fatbike

E-fatbike huren op Texel

Wil jij een E-fatbike huren op Texel? Een geweldig idee! Met je E-fatbike kun je met de dikke banden niet alleen over ruige paden rijden, je hebt bovendien elektrische trapondersteuning. Zo wordt een fietstocht over het eiland Texel wel heel erg leuk!  Het fijne van een E-fatbike is dat je het gevoel hebt dat je bijna over de grond zweeft. Daardoor kun je zonder enige moeite op elk soort terrein rijden. 


Daarnaast is de E-fatbike enorm licht, en dat betekent dat hij erg wendbaar is en je veel grip hebt in bochten. Ideaal als je een leuke afstand wilt fietsen vanuit Oudeschild. Naar Den Burg en De Koog bijvoorbeeld, heerlijk over de Texelse wegen.

Dat wordt een sportieve dag!

Kinderen
Het zadel van de fiets is geschikt voor een volwassene en een kind van +/- 7 t/m 11 jaar oud. Het kind moet zelfstandig achterop kunnen zitten d.m.v. voetsteuntjes.

Jongeren
Jongeren vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 1.50 m mogen zelfstandig de E-Fatbike besturen mits onder begeleiding van een volwassene.


Wat zijn de voorwaarden om op een fatbike te rijden?

Om een fatbike te huren heb je geen rijbewijs nodig. De elektrische fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur maar worden behandeld als een normale e-bike. De fietsen zijn wel vrij fors maar fietsen enorm licht door de elektrische ondersteuning. Fietservaring is wel een must. Je kunt op de fietsen rijden als je minimaal 1,50 meter bent.

Let op, reserveer je e-fatbike snel

Een E-fatbike huren op Texel is erg populair. Daarom raden we je aan ruim op tijd een boeking te maken om teleurstelling te voorkomen.

Key figures

Ondersteunt tot 25 km/h, waardoor je zonder helm gewoon op het fietspad kunt blijven fietsen.
De ingenieurs van Knaap bikes passen innovatief denken, een goed doordacht ontwerp en een jarenlange ervaring toe om in elk van hen uitzonderlijke prestaties en kwaliteit te garanderen.
Mega stoere uitstraling
Shimano 7 versnellingen

> 100 kilometer actieradius

                   

Vragen over de E-fatbike

Mag iedereen op een E-fatbike rijden?

In principe mag iedereen op een E-fatbike rijden. Deze stoere fietsen zijn alleen wel erg snel en groot. Voor personen onder de 1,50 meter is het niet mogelijk om op deze fietsen te rijden ivm framehoogte.

Heb je een rijbewijs nodig om op een E-fatbike te rijden?

Je hebt geen rijbewijs nodig om op een E-fatbike te rijden. Deze fatbikes zijn voorzien van een elektrische aandrijving. Op topsnelheid rijdt je ongeveer 25 kilometer per uur. Ervaring met fietsen is dus wel een vereiste.

Hoe hard kun je op een E-fatbike?

De E-fatbike houdt keurig onze andere voertuigen bij, op volle snelheid haal je circa 25-30 km

Wat is de actieradius?

Wij gaan uit van een actieradius van circa 80 kilometer. Echter het is geheel afhankelijk van gewicht, het weer en de gebruikersintensiviteit

                 
arrow_drop_up arrow_drop_down