escape tour texel
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
Marcel Slikker
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
06/24/2023
1 min
0

Blog van Texel Cruiser: Ontdek Texel op een unieke manier met een E-Scooter

06/24/2023
1 min
0

Ontdek Texel op een unieke manier met een E-Scooter

Ben je op zoek naar een opwindend en origineel uitje waarbij je kunt genieten van al het moois dat het eiland Texel te bieden heeft? Dan is het huren van een van onze leuke en opwindende elektrische voertuigen, zoals de e-chopper, de e-fatbike (een fiets met dikke banden en krachtige elektrische ondersteuning) of de nostalgische e-puch, echt iets voor jou!

Ervaar het plezier van het verkennen van het eiland terwijl je eropuit trekt, nieuwe avonturen beleeft, ontspant en geniet in het gezelschap van vrienden of familie. Een tocht over Texel met een e-chopper is een geweldig uitje. Op deze stoere en moderne vervoermiddelen voel je de ultieme vrijheid.

Kies uit verschillende routes of ga voor een leuke game of rally

Heb je liever dat wij een van onze voorgestelde routes voor je uitstippelen, of speel je liever samen een leuke game of de spannende Texel Rally? Sinds 2022 bieden wij als enige op Texel de Escape Tour Texel aan, geschikt voor groepen vanaf 2 personen.

"Wil je ervaren hoe het voelt om achtervolgd te worden door Michiel de Ruyter? Volg dan in de voetsporen van Neeltje en Cornelis! Dit koppel was woedend op Michiel en heeft van hem gestolen. Om te ontsnappen aan de gevolgen moeten jij en je team proberen om binnen 2 uur Texel ongezien te verlaten. Verken het eiland en ontdek de geheime locatie om te vluchten!"

Bij aankomst op onze locatie staan de voertuigen al klaar. Download de app voor de game en rij naar het startpunt van de Escape Tour. Vanaf dat moment ontvang je opdrachten, één voor één, die je zo snel mogelijk moet oplossen. Bij een correct antwoord geeft de app aan waar je naartoe moet gaan. Het doel van de Escape Tour is om binnen twee uur de geheime uitgang te vinden.

Op een leuke manier leer je alles over Texel en de tijd van de VOC. Sta stil bij plekken waar je normaal gesproken langs zou gaan zonder ze op te merken tijdens het fietsen, wandelen of rijden.

Lees snel verder over de Escape Tour Texel en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur op dit prachtige eiland!

Reacties
Categorieën
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->