Wat te doen in de winter op Texel
16 oktober 2021 
0 min. leestijd

Wat te doen in de winter op Texel

Wat te doen in de winter op Texel?

De winter is een bijzondere periode op het eiland Texel, in de eerste wintermaanden zijn er nog veel activiteiten maar met name in januari en februari is het minder druk en brengt de rust juist een hele andere sfeer met zich mee.

Naar buiten

Ook in de wintermaanden zijn er nog veel mooie dagen om erop uit te trekken. Kom genieten van de Texelse natuur met onze 100 % elektrische e-choppers. En maak onderweg lekker een stop bij bijvoorbeeld 't Turfveld in het Dennenbos voor een lekker warme chocomelk. Of combineer jullie bezoek met een natuurexcursie van onze lokale gids. Of bezoek de schapenboerderij of het Maritiem en Juttersmuseum Flora.

Lekker warm en extra

Vergeet niet een lekkere warme Texel Cruiser muts mee te bestellen bij je reservering. Ze zijn er in de Texelse kleuren groen en zwart en heerlijk warm voor onderweg. Een uniek souvenir maar ook heel praktisch tijdens jullie e-chopper ervaring.

Zien we jou binnenkort op de e-chopper / Texel Cruiser?

P.s. je kunt ook kiezen voor onze E-fatbike, dan wordt je door de lichaamsbeweging (trappen) nog een beetje warm

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->