Café Cruiser scooter huren op Texel?

Texel verkennen in stijl!!

Texel verkennen met de stoere Café Cruiser

Café Cruiser verhuur op Texel

Ontdek Texel op een ontspannen en milieuvriendelijke manier met de Café Cruiser van Texel Cruiser!

Met deze unieke elektrische scooter in Harley-stijl maak jij zeker de blits op de Texelse wegen. De Cafe Cruiser is voorzien van een super comfortabele vering en een sterke elektromotor die volledig opgeladen wordt met TexelEnergie. Hierdoor zoef je geruisloos en zonder uitstoot over de weg, terwijl anderen jaloers naar je kijken.

De Cafe Cruiser is niet alleen comfortabel, maar ook een echte blikvanger. Met zijn brede 17-inch voorwiel en slanke frame trekt hij zeker de aandacht. Het leren zadel en de dubbele achtervering zorgen voor ultiem rijcomfort. Een echte must-have voor wie Texel op een bijzondere manier wil ontdekken.

Voorwaarden om een Café Cruiser te huren

Om een Café Cruiser te kunnen huren, heb je minimaal een rijbewijs AM nodig. De e-scooters hebben een snelheid van maximaal 25 kilometer per uur en vallen onder dezelfde regels als een normale bromfiets. Bekijk hier alle verdere voorwaarden.

Reserveer je Café Cruiser op tijd

Het huren van een elektrische scooter op Texel is erg populair, dus het is verstandig om ruim van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Bij Texel Cruiser kun je eenvoudig online reserveren en zo gegarandeerd genieten van een onvergetelijke rit op de Café Cruiser.

BOEK NU

Key figures

Krachtige motor van maar liefst 2000 Watt voor een vlotte rit over Texel. Onze Café Cruisers zijn voorzien van een 30Ah accu met een actieradius tot wel 60km*
Een uniek stoer design met duurzame componenten en perfecte eigenschappen. Het design lijkt veel op de Harley motoren
Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.
LED verlichting voor en achter

Het rijden met de 100% elektrische Café Cruiser heeft vele voordelen ten opzichte van de hedendaagse verbrandingsmotoren, voor zowel de portemonnee als het milieu.

cafe cruiser huren op texel
Cafe Cruiser

Waarom je een Café Cruiser wil rijden

  • Oogstrelend design
  • Uitstekende wegligging
  • Geschikt voor grotere afstanden
  • Grote zwaardere motor met veel vermogen


De Café Cruiser is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische keuze voor wie grotere afstanden wil afleggen. Met zijn uitstekende wegligging en grote zwaardere motor met veel vermogen, is deze elektrische scooter een genot om op te rijden. Bovendien heeft elektrisch rijden diverse voordelen ten opzichte van traditionele scooters. Zo staat de Café Cruiser direct aan wanneer je hem start en heb je meteen volle kracht tot je beschikking! En als je van pittig rijden houdt, dan zal deze e-scooter zeker aan jouw wensen voldoen!

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->