e chopper verhuur texel

E chopper Texel huren

Ontdek het eiland op een duurzame manier

Reserveer de E chopper direct online 
Wees er snel bij want Op=Op

Heb jij de E Chopper al geprobeerd op Texel?

e chopper verhuur op texel

Ontdek Texel op een stoere E-chopper

Ben je op zoek naar een unieke manier om het mooie Texel te ontdekken? Dan is het huren van een stoere E-chopper de perfecte keuze! Met deze milieuvriendelijke scooter rijd je geruisloos door de mooie omgeving van Texel en kun je optimaal genieten van al het moois dat dit Waddeneiland te bieden heeft.


  • Met een E-chopper kun je op een ontspannen manier de mooiste plekjes van Texel ontdekken. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het pittoreske dorp Den Hoorn, dat bekend staat om zijn prachtige oude huizen en gezellige sfeer. Maar ook het Nationaal Park Duinen van Texel is een absolute aanrader. Hier rij je door een afwisselend landschap van duinen, strand, bossen en heidevelden. Het is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de natuur.
  • Voordelen van het huren van een E-chopper op Texel

Het huren van een E-chopper op Texel biedt veel voordelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het milieu, want deze elektrische scooter is volledig emissievrij. Bovendien is het een ontspannen manier om het eiland te verkennen, omdat je geruisloos door de omgeving rijdt. En dankzij de snelheid van maximaal 25 km/u kun je op je gemak genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen bij het huren van een E-chopper. Zo is de accu volledig opgeladen en kun je hiermee in ieder geval 40 kilometer rijden. En mocht er onderweg iets gebeuren, dan kun je gebruikmaken van de pechservice. Ook krijg je bij het huren van een E-chopper een handige routekaart van Texel en kun je rekenen op service met een glimlach.

e chopper duo versie voor kinderen

Op pad met de kids op een 

Duo E-chopper op Texel

Wil je met het hele gezin een gezellige en avontuurlijke dag beleven op Texel? Dan is het huren van een duo E-chopper of E-fatbike bij Texel Cruiser een geweldig idee! Hieronder lees je meer over de mogelijkheden voor een onvergetelijke dag met de kids op Texel.

Gratis achterop op een duo E-chopper

Kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis achterop op een duo E-chopper bij Texel Cruiser. Deze elektrische scooter heeft een hoge steun voor de kids en natuurlijk voetsteuntjes, waardoor het een veilige en comfortabele rit wordt voor het hele gezin. Zo kunnen jullie op een ontspannen manier samen de mooie omgeving van Texel verkennen.

E-fatbike voor tieners zonder rijbewijs

Voor tieners tussen de 12 en 16 jaar zonder rijbewijs biedt Texel Cruiser de E-fatbike aan. Deze fiets gaat ook 25 km/u en daarom is er geen rijbewijs nodig. Het is een leuke en sportieve manier om samen met de kids het eiland te verkennen.

Texel Cruiser: dé plek voor een gezellig dagje uit met het gezin

e chopper met de hondenkar erachter

E chopper mét hondenkar

Ben je een hondenliefhebber en wil je graag het mooie Texel verkennen samen met je trouwe viervoeter(s)? Bij Texel Cruiser kun je een E-chopper met hondenkar huren, zodat je samen met je hond(en) kunt genieten van een onvergetelijke dag op Texel. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van onze E chopper mét hondenkar verhuur op Texel.

Comfortabele E-chopper met ruime hondenkar

Onze E-chopper met hondenkar is de ideale manier om samen met je hond(en) het eiland te verkennen. De E-chopper is elektrisch aangedreven, waardoor je geruisloos kunt genieten van de prachtige natuur op Texel. De hondenkar biedt voldoende ruimte voor één of meerdere honden, afhankelijk van de grootte van je hond(en). Zo kun je samen met je hond(en) comfortabel en veilig op pad.

Praktische informatie over onze E chopper mét hondenkar verhuur op Texel

Bij Texel Cruiser kun je gemakkelijk online een E-chopper met hondenkar reserveren. We zorgen ervoor dat de E-chopper met hondenkar op het afgesproken tijdstip voor je klaar staat. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat er maximaal één hondenkar per E-chopper verhuurd wordt en dat de hondenkar niet geschikt is voor honden die meer dan 35 kilo wegen.

E-chopper met hondenkar reserveren 
reserveer eerst een e-chopper, dan als optie een hondenkar erbij ;-)

In 3 eenvoudige stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter huren bij Texel Cruiser

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Kies jouw ideale vervoermiddel en extra's voor een avontuurlijk Dagje Texe
datumkeuze scooter

Boek direct online

Boek direct online en maak het jezelf gemakkelijk bij Texel Cruiser
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Bij Texel Cruiser staat jouw favoriete voertuig voor je klaar bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild.