Texel op een KNAAP E-fatbike verkennen
13 juni 2021 
1 min. leestijd

Texel op een KNAAP E-fatbike verkennen

Wat is een KNAAP E-fatbike?

Je kunt het eiland Texel op allerlei manieren ontdekken. Heb je er weleens aan gedacht om dat op een KNAAP E-fatbike te doen? Je zoeft zonder enige moeite langs alle highlights van Texel.

De KNAAP E-fatbike kun je het beste omschrijven als een mountainbike met super dikke banden en een bijzonder stoer en robuust frame. Uiteraard heeft deze E-fatbike elektrische trapondersteuning. Heerlijk fietsen dus. Je kunt zelfs met de fatbike op elke soort ondergrond fietsen (hoewel wij niet toestaan dat dit door de duinen en over het strand mag op Texel). R

Reken er maar op dat je dat je veel bekijks hebt onderweg want je valt gegarandeerd op met deze leuke KNAAP E-fatbike!

De bike heeft 5 ondersteuningsstanden en 8 versnellingen dus je gaat vooruit in de snelheid van jouw keuze, erg makkelijk bij de combinatie met onze e-choppers. Op standje vijf zweef je vooruit!!

Hij ondersteunt tot 25 kilometer per uur waardoor je zonder helm gewoon ook op de fietspaden kunt blijven rijden. De actieradius is meer dan 100 kilometer dus je hoeft je geen zorgen te maken over een rondje Texel.

Deze gave fatbike is ook nog eens veel beter voor het milieu, geen uitstoot en dus een schone en duurzame manier om grote afstanden af te leggen en te genieten.

Thuis gekomen laden we de TexelEnergie weer op met duurzame groene energie van onze lokale TexelEnergie.

Huren kan vanaf heden dagelijks, wil je er eentje kopen informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden voor jouw eigen KNAAP.


Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->