haven van oudeschild
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
Marcel Slikker
Leukste uitjes op Texel met E-Choppers
03/14/2024
1 min
0

Havenvistijn op de Haven van Oudeschild in combinatie met een dagje Texel

03/14/2024
1 min
0

Welkom bij HavenVIStijn, het jaarlijkse visserijevenement dat plaatsvindt op de tweede zaterdag van augustus in het charmante Oudeschild. Bereid je voor op een dag vol ontdekkingen, smaken en ervaringen terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke cultuur van de visserij.

Proef verse vis uit de zee

Kom langs en laat je smaakpapillen verwennen met de meest verse vis die je ooit zult proeven. De lokale vissers presenteren met trots hun vangst, rechtstreeks uit de wateren van Texel. Van sappige haring tot delicate schol, er is voor elk wat wils.

Ontdek het authentieke vissersleven

Maak kennis met de eeuwenoude tradities van de Texelse vissersgemeenschap. Bewonder de ambachtelijke vaardigheden terwijl de vissers demonstraties geven van hun technieken. Leer over de uitdagingen en triomfen van het leven op zee en de verbondenheid met de natuur.

Leer van de experts

Stel al je prangende vragen aan de ervaren vissers, die graag hun kennis en passie met je delen. Ontdek de geheimen achter een succesvolle vangst en leer meer over de verschillende vissoorten die worden gevangen voor de Texelse kust.

Geniet van entertainment voor het hele gezin

Het HavenVIStijn is een feest voor jong en oud. Terwijl de volwassenen zich vergapen aan de visserijactiviteiten, kunnen de kleintjes genieten van speciale kinderactiviteiten. Van knutselen tot spelletjes, er is genoeg te doen om de kleintjes bezig te houden terwijl jij van het evenement geniet.

Ervaar de levendige sfeer met muziek en meer

Laat je meevoeren door de opzwepende klanken van het Oudeschilder Visserskoor. De muziek vult de haven met vreugde en energie, waardoor een onvergetelijke sfeer ontstaat. Maak herinneringen terwijl je danst op de kade en geniet van de levendige ambiance.

Stap aan boord met de KNRM

Heb je ooit willen ervaren hoe het is om op zee te zijn? Grijp dan nu je kans en maak een stukje mee met de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Voel de wind in je haren terwijl je langs de Texelse kust vaart en zie de wereld vanuit een ander perspectief.

Conclusie

HavenVIStijn in Oudeschild is veel meer dan alleen een visserijevenement. Het is een viering van traditie, gemeenschap en culinaire hoogstandjes. Kom langs en laat je betoveren door de smaken, geluiden en ervaringen van dit unieke evenement. Mis het niet!

Reacties
Categorieën
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->