Ontdek Texel met de E-chopper
24 juni 2023 
1 min. leestijd

Ontdek Texel met de E-chopper

Verken Texel met de E-chopper: Een Unieke Beleving

Laat je verrassen door de bijzondere en leuke E-choppers die sinds 2019 te huur zijn bij Texel Cruiser. Het huren en besturen van een E-chopper is net zo leuk als het klinkt, en bovendien zeer eenvoudig.

Het stoere uiterlijk van deze elektrische bromfietsen zal je waarschijnlijk al zijn opgevallen (als je onze foto's hebt bekeken). Hoewel ze lijken op kleine motoren, worden ze aangedreven door een volledig elektrische motor. Daarnaast hebben ze geen hoge snelheid, je kunt er gemiddeld 25 kilometer per uur mee rijden.

Het verkennen van het eiland Texel te voet is vaak een grote uitdaging, daarom zijn de E-choppers de ideale oplossing om de diverse gebieden van Texel te verkennen. Het goede nieuws is dat je de E-chopper kunt gebruiken zonder het milieu en de natuur te belasten. Bovendien zijn ze behoorlijk stil tijdens het rijden. Kortom, het is het perfecte vervoermiddel om over Texel te cruisen.

De E-choppers van Texel Cruiser kunnen worden gehuurd vanaf hun locatie direct achter de Jachthaven van Oudeschild. Wij zorgen ervoor dat de E-choppers klaarstaan op de dag en het tijdstip dat jij wilt gaan rijden. Ze zijn heel gemakkelijk te besturen: de sleutel activeert de accu en een draai aan het handvat brengt het voertuig in beweging. Je kunt ze al voor een dagdeel vanaf 37,50 huren. Hoewel de actieradius per model kan verschillen, gaat een E-chopper gemiddeld 40 tot 60 kilometer mee. Daarna moeten ze weer worden opgeladen. Voor een aangename middag, inclusief een paar pauzes, heb je voldoende aan één volle accu.

Kom het eens zelf proberen, ik nodig je graag uit! Ervaar de unieke beleving van het verkennen van Texel op een E-chopper. Ontdek de prachtige natuur en geniet van de vrijheid en het gemak van dit milieuvriendelijke vervoermiddel. Huur vandaag nog jouw E-chopper bij Texel Cruiser en maak jouw Texel-avontuur onvergetelijk!


Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->