Er op uit met de e-scooter over Texel
17 april 2022 
1 min. leestijd

Er op uit met de e-scooter over Texel

Er op uit met de e-scooter over Texel

Ben je op zoek naar een uitje waarbij je ook op een leuke én originele manier van de (natuur) van het eiland Texel kunt genieten? Dan is het huren van een van onze fun(!) voertuigen als de e-chopper, de e-fatbike (fiets met van die dikke banden met mega E-ondersteuning) of die nostalgische e-puch zeker wat voor jou!

Lekker eropuit gaan, een nieuwe ervaring beleven, ontspannen en genieten terwijl je gezellig met je vrienden of familie op pad bent. Touren over het eiland met een e-chopper is een erg leuk uitje. Het ultieme gevoel van vrijheid ervaar je op deze stoere en moderne vervoersmiddelen. 

Keuze uit diverse routes of liever een leuke game of rally?

Kies je voor een van onze uitgestippelde routes of doe je liever samen een leuke game of heuse Texel Rally? Sinds 2022 hebben wij, als enige op Texel, de Escape Tour Texel in de aanbieding voor jou vanaf 2 personen;

"Wel eens willen weten hoe het is als Michiel de Ruijter een jacht op u opent? Treed dan in de voetsporen van Neeltje en Cornelis! Het koppel was woest op Michiel en hebben van hem gestolen. Om het loodje niet te leggen moet uw team binnen 2 uur Texel ongezien proberen te verlaten. Ga het eiland over en ontdek de geheime locatie om te vluchten!"

Bij aankomst op onze locatie staan de voertuigen al klaar, download de game (app) en rijdt naar het startpunt van de escape tour. Je ontvangt vanaf nu aan steeds opdrachten, één opdracht per keer, deze opdrachten moet je zo snel mogelijk oplossen. Bij een goed antwoord vertelt de app waar je vervolgens naar toe moet. Uiteindelijk is het doel van deze escape tour om binnen twee uur de geheime uitgang te vinden.

Leer op een leuke manier van alles over Texel en de VOC-tijd. Sta stil bij plekken waar je normaal gesproken voorbij zou lopen / fietsen / rijden.

Lees gauw verder over de Escape Tour Texel

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen