Hoeveel kost een e-chopper
01 augustus 2021 
1 min. leestijd

Hoeveel kost een e-chopper

Hoeveel kost een e-chopper als je er zelf eentje wil hebben?

Wellicht ben je al bekend met de e-chopper, het nieuwste groene voertuig dat uitblinkt in duurzaamheid? De e-chopper is eigenlijk al verkrijgbaar vanaf een prijs vanaf circa € 2000,00. Alles afhankelijk van de opties, accu's enzovoorts.

Maar je bespaart natuurlijk direct met elektrische rijden op de op dit moment dure brandstofkosten. De elektrische chopper is namelijk volledig elektrisch aangedreven en bovendien geruisloos. Het stoere uiterlijk, dat door het 'chopper' model wel iets weg heeft van een Harley Davidson motor. Een prima alternatief voor korte ritjes binnen de woonplaats. Je hebt natuurlijk wel een bromfiets-, motor of autorijbewijs nodig. Een helm is niet verplicht dus je kunt lekker uitwaaien, genieten van de zonnestralen en je haren in de wind laten wapperen.


Een occasion voor een betere prijs voor jouw portemonnee?

Wij van Texel Cruiser verhuren dagelijks e-choppers op het eiland Texel, daarvoor kopen wij regelmatig nieuwe exemplaren in omdat ze eenvoudigweg best wel wat kilometers in een korte tijd maken op ons eiland. Oud worden ze dus nooit, echter we hebben wel wat kilometers gemaakt. Geen punt want je kunt de accu's bijvoorbeeld wel circa 800x opladen. Al onze occasions zijn voertuigen die netjes onderhouden zijn en voorzien van spiegels, schijfremmen, verlichting, knipperlichten en uiteraard een sterke 20Ah long life lithium ion batterij en voorzien van een Nederlands snor (= maximale snelheid) kenteken.


Geïnteresseerd in een van de e-choppers? Kijk dan op https://texelcruiser.nl/occasions

Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen