Ontdek Texel met de E-chopper
07 mei 2021 
1 min. leestijd

Ontdek Texel met de E-chopper

Doen! Ontdek Texel met de E-chopper

Laat je verrassen door die bijzondere leuke e-choppers die sinds 2019 op Texel te huur zijn bij Texel Cruiser. Het is namelijk net zo leuk als het klinkt, en een e-chopper huren en besturen is hartstikke eenvoudig.

Wat je wellicht al is opgevallen (als je onze foto's hebt bekeken) is dat deze elektrische brommertjes er best stoer uitzien. E-choppers lijken een soort kleine motors, maar hebben natuurlijk een volledig elektrische aandrijving. Ook gaan ze niet zo hard als een gewone motor of scooter; je kunt er gemiddeld 25 kilometer per uur mee.

Het eiland Texel verkennen te voet is toch echt een brug te ver, daarom zijn deze e-choppers de oplossing om de diverse gebieden van Texel te verkennen. En goed nieuws, want je kunt de e-chopper gewoon gebruiken zonder dat het milieu en de natuur belast wordt. Ook rijden ze behoorlijk stil. Kortom het perfecte vervoersmiddel om over Texel te rijden.

Je kunt de e-choppers van Texel Cruiser huren vanaf hun locatie direct achter de Jachthaven van Oudeschild. Daar zorgen we ervoor dat ze klaar staan op de dag en tijd dat je wilt gaan rijden. Ze zijn heel gemakkelijk te besturen: de sleutel zorgt ervoor dat er contact wordt gemaakt met de accu en een draai aan het handvat brengt het vervoersmiddel in beweging. Je kunt ze vanaf 30 huren voor een dagdeel. Hoewel het verschilt per model gaat een e-chopper ongeveer 40/60 kilometer mee. Daarna moet het apparaat weer aan de lader.  Voor een goede middag met een paar pauzes heb je genoeg aan één volle accu.

Kom het eens proberen, ik nodig je graag uit!


Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen