Wat is een MVO uitje én hoe organiseer je dat?
26 augustus 2022 
0 min. leestijd

Wat is een MVO uitje én hoe organiseer je dat?

Wil je een MVO-uitje organiseren op Texel? Dat kan! Texel is niet alleen een prachtig eiland, het biedt ook volop mogelijkheden voor een duurzaam en maatschappelijk verantwoord bedrijfsuitje.

Op Texel zijn er verschillende duurzame activiteiten die je kunt ondernemen, zoals een strandwandeling met een natuurgids, een fietstocht langs duurzame initiatieven of een workshop over het verminderen van de CO2-uitstoot. Daarnaast zijn er verschillende accommodaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en waar je met jouw groep kunt overnachten.

Bij het organiseren van een MVO-uitje is het belangrijk om te kijken naar de impact op het milieu en de lokale gemeenschap. Zo kun je ervoor kiezen om te werken met lokale ondernemers en producten, en activiteiten te organiseren die bijdragen aan het behoud van de natuur op Texel.

Op Texel is er genoeg te doen voor een geslaagd en verantwoord bedrijfsuitje. Wil je meer informatie of hulp bij het organiseren van een MVO-uitje op Texel? Neem dan gerust contact op met ons en wij helpen je graag verder.

 


Over de schrijver
Ondernemende Texelaar en Quality Health Safety Environment officer in de recreatiebranche op Texel. Geboren en getogen in het vissersdorpje Oudeschild
Reactie plaatsen
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->