Routebeschrijving naar Texel Cruiser

ONTDEK ONZE ELEKTRISCHE SCOOTERS, FATBIKES EN SOLEXEN OP TEXEL

Ben je op zoek naar een unieke manier om het prachtige Texel te verkennen? Dan hebben wij bij onze locatie op De Vang 33-E in Oudeschild precies wat je nodig hebt. Hier vind je onze elektrische scooters, fatbikes en nostalgische solexen, waarmee je op een bijzondere en duurzame manier het eiland kunt ontdekken.

MET DE TEXELHOPPER

Reis je met het openbaar vervoer naar Texel? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van de Texelhopper, een zogenaamde belbus die op slechts 100 meter afstand van onze locatie een bushalte heeft genaamd 'Vliegwiel'. Voor slechts €3,05 per persoon kun je al gebruik maken van deze service. Let wel op dat je minimaal 30 minuten van tevoren reserveert op telefoonnummer 0222-784020.

MET DE FIETS OF ANDERE TWEEWIELERS

Kom je met de fiets of een andere tweewieler naar onze locatie? Dan kun je deze gemakkelijk parkeren in of naast ons gebouw. Onze medewerkers helpen je graag verder.

MET DE AUTO

Onze locatie bevindt zich aan de voorzijde van het bedrijventerrein De Vang in Oudeschild. Op het terrein is parkeren op eigen risico en is er beperkte beschikbaarheid. Daarom adviseren wij je om gebruik te maken van het nabijgelegen parkeerterrein, op slechts 75 meter afstand van onze locatie. Hier kun je veilig en gemakkelijk je auto parkeren en vervolgens te voet verder gaan.


KOM LANGS EN ONTDEK TEXEL OP EEN UNIEKE MANIER

Of je nu met de Texelhopper, de fiets of de auto komt, wij heten je graag welkom op onze locatie in Oudeschild. Hier kun je onze elektrische scooters, fatbikes en solexen huren en op een unieke en duurzame manier het prachtige Texel verkennen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale vervoersmiddelen en routes. Kom dus snel langs en ontdek wat Texel te bieden heeft!

Waar kunt u parkeren?

PARKEREN BIJ ONZE LOCATIE IN OUDESCHILD

Wanneer je onze locatie in Oudeschild bezoekt, heb je verschillende mogelijkheden om je auto te parkeren. Direct bij ons gebouw is er beperkte parkeergelegenheid op eigen risico. Echter, op de IJsdijk in de buurt van onze locatie kun je gratis parkeren. Op het kaartje links kun je zien waar deze parkeerplekken zich bevinden. Daarnaast kun je in het dorp Oudeschild en op de haven van Oudeschild ook parkeren, maar dan is het wel betaald parkeren of in combinatie met het Texel Vignet.

GROEPSVERVOER MET TEXELTOURS

Kom je met een (grote) groep naar onze locatie in Oudeschild en wil je graag gezamenlijk vervoer regelen? Dan is het zeker de moeite waard om te overwegen om gebruik te maken van ons eigen busvervoer van Texeltours. Wij kunnen je groep vervoeren vanaf de boot naar onze locatie en weer terug. Zo kun je optimaal genieten van je dag op Texel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vervoer.

parkeren van de auto's

Groepsvervoer met de bus

De Texel Cruiser is onderdeel van Texeltours, het busbedrijf van Texel. Dit betekent dat wij ook busvervoer kunnen regelen voor groepen van- en naar de startlocatie van de Texel Cruiser. Informeer gerust naar de aantrekkelijke tarieven voor groepsvervoer op Texel.

Met onze bus brengen we jou en je groep veilig en comfortabel naar de startlocatie van de Texel Cruiser, zodat jullie volop kunnen genieten van jullie dag op Texel. Of je nu met een familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendengroep komt, wij regelen graag het vervoer voor jullie.

Neem contact met ons op voor meer informatie over groepsvervoer op Texel en de mogelijkheden die wij bieden. Wij denken graag met je mee en maken graag een offerte op maat voor jullie groep.

busvervoer naar de texelcruiser
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->