Zo werkt het

Zo werkt een uitje bij TexelCruiser

Ontdek onze uitgebreide selectie (elektrische) voertuigen

Heb je via onze website Solexen, e-Choppers en e-Fatbikes geboekt? Fantastisch! Bij aankomst staan ze klaar voor een onvergetelijk avontuur. Ons toegewijde team heet je persoonlijk welkom, biedt deskundige uitleg over de voertuigen en deelt informatie over diverse routes. Of je nu de voorkeur geeft aan een tocht door de bossen, het open landschap verkent of een combinatie van beide, bij ons is alles mogelijk!

Voor Iedereen Toegankelijk

Bij TexelCruiser streven we ernaar om iedereen de kans te geven om deel te nemen aan onze prachtige tours door het groene landschap. Uiteraard zijn er wel wettelijke leeftijdsrestricties voor bestuurders:

  • Solex en e-Choppers: Minimumleeftijd van 18 jaar en  in het bezit van een geldig rijbewijs.
  • E-Fatbikes: Geschikt voor personen vanaf 12 jaar, mits ze langer zijn dan 1,50 meter.

Voor degenen die liever niet zelf rijden of voor kinderen onder de 1,50 meter, bieden wij comfortabele duo e-Choppers met rugleuning en voetensteuntjes aan. Zo kan werkelijk iedereen genieten van onze tours!

Probleemloos onderweg

Onze Solexen, e-Choppers en e-Fatbikes worden door ons technische team nauwkeurig onderhouden en verkeren altijd in topconditie. Desondanks kunnen pechgevallen nooit volledig worden uitgesloten. Mocht je onverhoopt met pech komen te staan, dan staan wij paraat om je snel weer op weg te helpen. Ons team is snel ter plaatse met vervangend vervoer. Indien er sprake is van schade buiten jouw controle, brengen wij hier uiteraard geen kosten voor in rekening. Ons doel is dat je, ondanks eventuele pech, terugkijkt op een plezierige en onvergetelijke tour.

Heb jij nog andere vragen? Neem dan contact met ons op via een mail. Mocht je geen reactie hebben ontvangen, check voor de zekerheid je spambox.

Gemakkelijk in 3 stappen een Scooter huren op Texel

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
Nu reserveren 
Gegarandeerd een leuke ervaring!
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
Onze locatie 


Inclusief routebeschrijving
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->