e-chopper voor groepen op texel

E-chopper rijden voor groepen

Ideale uitje voor groepen en gezelschappen

E-Chopper Tours op Texel - Beleef Een Uniek Groepsuitje

groepsuitje texel met e-choppers

Samen op weg!

Ben je op zoek naar een leuk groepsuitje? Dan heeft Texel Cruiser verschillende aantrekkelijke groepsarrangementen waarbij je met een ervaren begeleider op pad gaat of zelfstandig de route volgt aan de hand van een draaiboek. Onze E-chopper tours zijn niet alleen leuk, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Ontdek de Mooiste Plekjes van Texel met een E-Chopper Tour

Tijdens onze E-chopper tours ontdek je de mooiste plekjes van Texel en geniet je van de prachtige omgeving. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste route, want onze ervaren begeleiders weten precies waar je moet zijn. Zij nemen je mee op een unieke tour en vertellen je alles wat je moet weten over de omgeving.

Kies Voor Een Uniek Groepsuitje

Onze E-chopper tours zijn perfect voor een groepsuitje. Of je nu met vrienden, familie of collega's op pad gaat, onze tours zijn geschikt voor iedereen. Bovendien zijn onze E-choppers fluisterstil, waardoor je optimaal van de omgeving kunt genieten.

Veilig en Vertrouwd Op Pad

Bij Texel Cruiser vinden we veiligheid erg belangrijk. Onze begeleiders zijn niet alleen ervaren, maar ook technisch geschoold. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan kunnen zij eventuele mankementen verhelpen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van jouw groepsuitje.

Boek Jouw E-Chopper Tour Bij Texel Cruiser

Wil je ook genieten van een uniek groepsuitje op Texel? Boek dan nu jouw E-chopper tour bij Texel Cruiser. Onze tours zijn geschikt voor groepen tot wel 100 personen. Wil je meer informatie over onze groepsarrangementen? Neem dan eens een kijkje op onze website www.dagje-texel.nl en ontdek de mogelijkheden!

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->