veiligheid eerst

Veilig rijden met onze e-choppers

Dagelijkse controle door onze eigen technische dienst

De elektrische e-chopper (of Scooter) is niet alleen populair bij ouderen, steeds meer jongeren kiezen voor elektrisch rijden. Hierbij zien we niet alleen een run op elektrische scooters, ook de e-chopper  neemt sterk in populariteit toe. De e-chopper is een kruising tussen een elektrische step en scooter, waarbij vooral het moderne design opvalt. Onze elektrische e-chopper is zo een voorbeeld. Hij rijdt niet alleen comfortabel, het kenmerkt zich vooral door de verscheidenheid aan kleuren of ontwerpen. Daarnaast is onze elektrische e-chopper ook nog eens RDW gekeurd en voorzien van een blauw kenteken, iets dat bij veel e-steps ontbreekt.


Bij de elektrische e-choppers van Texel Cruiser staat veiligheid op de eerste plaats. Zo is deze voorzien van voor- en achter verlichting, brede banden, hydraulische schijfremmen en een veiligheidsstandaard. Over dit laatste is duidelijk nagedacht: bij wegrijden met uitgeklapte standaard blokkeert de scooter automatisch. Het bijgeleverde alarm voorkomt een diefstalpoging. Mocht iemand dit toch in zijn hoofd halen, dan activeert het alarm en wordt het achterwiel geblokkeerd. Dat wordt lastig wegrijden.

De scooter mag dankzij zijn RDW keuring op de openbare weg. Deze elektrische e-chopper is leverbaar in vrijwel alle kleuren. Onze huur scooters zijn perfect onderhouden en dat blijft ook zo.

Direct online jouw E-chopper reserveren?

arrow_drop_up arrow_drop_down