veiligheid eerst

Veilig rijden met onze e-choppers op Texel

Dagelijkse controle door onze eigen technische dienst

De elektrische e-chopper (of Scooter) is niet alleen populair bij ouderen; steeds meer jongeren kiezen voor elektrisch rijden. Hierbij zien we niet alleen een run op elektrische scooters, maar ook de e-chopper neemt sterk in populariteit toe. De e-chopper is een perfecte combinatie van een elektrische step en een scooter, met name vanwege het moderne design dat in het oog springt. Onze elektrische e-chopper is een uitstekend voorbeeld. Het biedt niet alleen een comfortabele rijervaring, maar valt vooral op door de diverse kleuropties en ontwerpen. Bovendien is onze elektrische e-chopper RDW gekeurd en voorzien van een blauw kenteken, een kenmerk dat vaak ontbreekt bij veel e-steps.

Bij Texel Cruiser stellen we veiligheid op de eerste plaats als het gaat om onze elektrische e-choppers. Ze zijn uitgerust met voor- en achterverlichting, brede banden, hydraulische schijfremmen en een veiligheidsstandaard. Aan dit laatste is goed gedacht: bij het wegrijden met uitgeklapte standaard blokkeert de scooter automatisch. Het bijgeleverde alarm voorkomt diefstalpogingen. Mocht iemand toch proberen weg te komen met de scooter, dan activeert het alarm en wordt het achterwiel geblokkeerd. Dat maakt het wel erg lastig om weg te rijden.

Dankzij de RDW-keuring mag deze elektrische e-chopper de openbare weg op. Onze e-choppers zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren. Wij zorgen ervoor dat onze huurscooters perfect onderhouden zijn en dat blijft altijd zo.

Kies voor veiligheid, comfort en stijl met de elektrische e-choppers van Texel Cruiser.

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->