Texel Rally E-Chopper of Fatbike

Texel Rally E-Chopper of Fatbike

Beleef een avontuur op Texel!

Ontdek Texel tijdens de Texel Rally!

Hoe werkt de Texel Rally?

Laat je leiden door het kompas en verken onbekende paden tijdens de Texelrally op het prachtige Texel. Na het kopen van je ticket, ontvang je een code die je kunt invoeren in de speciale app. Hierdoor kun je jouw gekozen route selecteren en de rally starten vanaf het aangegeven beginpunt. Het is aan jou om de weg te vinden, want alleen door middel van het kompas en de afstandsmeter in de app, kun je van punt naar punt navigeren. Op deze manier ontdek je de mooiste weggetjes en plaatsen die je anders niet zo snel zou vinden.

Je zult je navigatievaardigheden goed kunnen gebruiken om de aangegeven punten te vinden en uitdagende opdrachten uit te voeren om punten te scoren. Wie weet behaal jij wel de hoogste score! De Texelrally's zijn perfect om samen te spelen met vrienden of met het hele gezin. Onderweg krijg je bovendien veel informatie over de omgeving en haar geschiedenis.

Steek dus van wal en volg het kompas dat je steeds naar het volgende punt op de route zal leiden. Verlaat de gebaande paden en ontdek Texel op een unieke manier tijdens de Texelrally!

Handig om te weten

Al ruim 10000 RLLY’S verkocht!

Routes niet alleen op Texel maar ook in Nederland, Belgie & Spanje
Gelijk te starten na aankoop
92% van de klanten doet ook een 2e route
1 startbewijs bruikbaar voor 2-5 personen

E-Chopper of Fatbike: Wat kies jij voor de Texel Rally?

E-chopper

De e-chopper is een elektrische scooter met een stoer en comfortabel design, perfect voor een duurzame en ontspannen rondje Texel.
 E-chopper reserveren
Direct online e-chopper reserveren

E-Fatbike

De e-fatbike is een elektrische fiets met extra dikke banden, ideaal voor avonturen en fietsen op verhard terrein met extra trapondersteuning.
 E-fatbike reserveren
Direct online e-fatbike reserveren

Hoe schaf je de Texel Rally aan?

rlly playstore

1: Schaf startcode aan

Na aanschaf via deze website / een partner ontvang je binnen 1 uur de startcode per e-mail. Ondertussen kun je de RLLY app  alvast downloaden.
code ingave texelrrly

2: Open de gewenste route

Zoek de route die je wilt doen op in de app (de dichtst bij zijnde staat bovenaan), open hem en geef de ontvangen startcode in!
e-chopper verhuur texel

3: Ga naar het startpunt

Begeef je naar het startpunt. (weergegeven in de app) Als je binnen 50 meter van het startpunt bent aangekomen kun je de route starten!

4: Volg het kompas naar het volgende waypoint

Volg het kompas en beLEEF! De app toont je de richting naar en afstand tot het eerstvolgende waypoint, jij bepaalt hoe je daar gaat komen!
code ingave texelrrly

5: Leer over de omgeving & los de opdrachten op!

Aangekomen bij een waypoint (binnen een straal van ca. 30 meter) ontvang je een melding en wordt de opdracht gepresenteerd.

6: Finish – Bekijk jouw score

Aangekomen bij een waypoint (binnen een straal van ca. 30 meter) ontvang je een melding en wordt de opdracht gepresenteerd.

Vragen over de Texel RLLY

Hoe lang duurt het voordat ik mijn code krijg toegestuurd?

Als u via onze website bestelt, ontvangt u binnen 1 uur per e-mail de startcode.

Hoe lang is de startcode geldig?

Uw code is tot een half jaar na aankoop geldig

Moet ik reserveren?

Je hoeft niet te reserveren. Je kunt de rally die je wilt doen op elk moment tussen zonsopgang en zonsondergang starten.

Waar kan ik de app downloaden?

Zoek in de appstore / playstore naar “rlly”. OF gebruik de links die rechtstreeks naar de appstores leiden: Apple appstore / Google Playstore

Waar eindigt een rally?

Dat.. Gaan we niet vertellen, juist het verrassingselement maakt een RLLY leuk, wel kunnen we vertellen dat het eindpunt nooit verder dan een half uur van het startpunt ligt. Bij een wandelRLLY is het eindpunt heel dichtbij het startpunt.

Waarom wisselt de richting van mijn kompas

Een kompas maakt gebruik van de kompassensor op uw smartphone. Deze sensor is bij elke telefoon anders en daarnaast ook nog eens afhankelijk van omgevingsfactoren (zoals satellieten waarmee de sensor verbinding maakt). Om een zo accuraat mogelijk kompas te hebben, kun je jouw telefoon bewegen in de vorm van een 8, het toestel kalibreert zich dan. Verder.. Heb geduld, je zult zien dat het kompas zich gaat bijstellen naarmate je verder rijdt / loopt. Houd in de gaten of de afstand nog steeds kleiner wordt als u een bepaalde richting op gaat.

Blijft het kompas de verkeerde richting op sturen, dan geeft jouw telefoon de waardes niet goed door.. Vervelend maar er zijn telefoons waar dit kan gebeuren. Wat je kunt doen: Installeer de app op een andere telefoon, bel / app ons zodat we je startcode opnieuw kunnen activeren / gebruik de kaartfunctie.

Is er internet nodig om een RLLY te volgen?

Als u de RLLY optimaal wilt beleven is het antwoord ja. Met internet zullen alle afbeeldingen bij de opdrachten goed verschijnen en kunt u de vragen beter beantwoorden. Ook kost een RLLY bijna geen internet, een paar mb’s.

Op hoeveel apparaten kan ik het beste een RLLY volgen?

De code die u koopt kan bij één toestel worden ingevoerd. Voor de optimale ervaring adviseren wij maximaal 4 personen per code. Wanneer u dus met zes personen bent raden wij aan twee codes te kopen waarbij u twee telefoons gebruikt. LET OP: ALs de code eenmaal op een apparaat is ingegeven kan die code niet meer worden gebruikt!

fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->