scooter verhuur texel

Scooter huren Texel

Huur vandaag nog de ideale scooter voor een onvergetelijke dag op Texel!

Direct reserveren 
scooter huren texel reserveren

Scooter huren Texel

Ga voor een milieubewuste keuze en huur een trendy e-scooter bij ons! Ontdek de E-chopper met een stoere Harley-uitstraling dankzij het hoge stuur, of kies voor de retro charme van de E-puch. Onze elektrische scooters bieden plaats aan 1 volwassene en 1 kind tot 12 jaar. Met een actieradius van 40-60 kilometer, afhankelijk van factoren zoals het weer, gewicht en rijstijl, beleef je zorgeloos plezier. Vergeet niet dat het dragen van een helm verplicht is op onze scooters. Reserveer er een bij je boeking of breng je eigen helm mee – de keuze is aan jou. Ervaar Texel op een duurzame en stijlvolle manier met onze e-scooters!


Geniet van het stille, energiezuinige, en milieuvriendelijke gevoel tijdens het rijden op onze e-scooters. Onze elektrische scooters bieden een groen alternatief, aangedreven door een volledig elektrische motor. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur kun je moeiteloos overal naartoe rijden! Het rijden op een e-scooter is uiterst vriendelijk, zelfs voor de minder ervaren bestuurders, en er is voldoende ruimte voor een passagier tot maximaal 12 jaar oud achterop! Ervaar duurzaamheid met elke rit.


Wat kost een scooter huren op Texel?

Op zoek naar een onvergetelijke scootertocht op Texel? Ontdek het plezier van het eiland terwijl je moeiteloos rondrijdt op onze scooters, altijd voorzien van een accu geladen met Texel Energie. Of je nu kiest voor een ontspannen rit op een doordeweekse dag of een bruisend weekendavontuur, onze tarieven zijn ontworpen voor een betaalbare en plezierige ervaring.

  • Maandag tot en met vrijdag, geniet van een dagdeel van +/- 3,5 uur voor slechts € 37,50 per scooter.
  • Voor een energiek weekendavontuur op zaterdag en zondag, reserveer een dagdeel van +/- 3,5 uur voor slechts € 40,00 per scooter.
  • Wil je de hele dag op verkenning gaan? Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor een volledige dag vol scooterplezier!

Stap aan boord van een van onze scooters en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op Texel. Boek nu en laat de ontdekking beginnen!


Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->