scooter huren texel

Ontdek Texel op een Scooter: Scooter Huren Texel

Ontdek de prachtige omgeving van Texel op een milieuvriendelijke manier

Direct online reserveren 
In 3 klikken je scooter huren op Texel

Ontdek 100% Duurzaam Texel op een Elektrische Scooter

Een scooter huren op Texel is een populaire manier om het eiland te verkennen. Het geeft je de vrijheid om overal naartoe te gaan en het landschap te bewonderen op je eigen tempo. Maar wist je dat er nog veel meer voordelen zijn aan het huren van een scooter op Texel? Hieronder lees je alles over waarom een scooter huren op Texel een slimme keuze is.

Flexibiliteit en Gemak

Het huren van een scooter op Texel geeft je veel flexibiliteit en gemak. Je kunt namelijk overal naartoe gaan waar je wilt, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Daarnaast kun je op plekken komen waar je met de auto niet kunt komen, zoals smalle fietspaden en pittoreske dorpjes.

Bespaar Geld

Het huren van een scooter op Texel is ook een stuk goedkoper dan het huren van een auto. Scooters hebben namelijk een lager brandstofverbruik en de huurprijs is ook lager dan die van een auto. Daarnaast hoef je geen parkeerkosten te betalen, omdat je overal kunt parkeren waar dat is toegestaan.

Milieuvriendelijk

Een scooter is een milieuvriendelijke manier om het eiland te verkennen. Scooters stoten minder CO2 uit dan auto's en zijn daarmee beter voor het milieu. Bovendien kun je ook kiezen voor een elektrische scooter, die helemaal geen uitstoot heeft en nog milieuvriendelijker is.

Verken het Eiland op je Eigen Tempo

Met een scooter kun je het eiland op je eigen tempo verkennen. Je kunt stoppen waar je wilt en de prachtige natuur bewonderen. Daarnaast kun je ook gemakkelijk en snel van de ene naar de andere attractie rijden.

Onze belofte aan jou én de wereld om ons heen!

duurzaam op texel

Milieuvriendelijk

Onze elektrische scooters stoten geen CO2 uit. Dit betekent niet alleen dat je heerlijk stil kunt genieten van de omgeving, maar ook dat je bijdraagt aan een beter milieu
batterij

Volle 'groene' accu

Met een volle accu en een actieradius van 35-50 km kom je altijd overal aan. Wat je avontuur op Texel dan ook mag zijn. Én geladen met 100 % Texelse Energie
dagelijkse controle

Dagelijkse controle

Wij controleren onze Elektrische Scooters dagelijks op kwaliteit én gebreken. Zo ben je altijd verzekerd van een veilig werkende Elektrische Scooter.

Wat kost een scooter huren op Texel?

Volle accu

Routekaart
Pechservice onderweg
Verzekering

Helmplicht

Dagdeel ma-vr (4 uur)

€ 37,50
  • Circa 35-50kilometer
  • Inclusief handige routes over Texel
  • Service met een glimlach als het nodig is
  • WA verzekering met eigen risico van € 1000.-
  • Bij ons te huur met gratis haarnetje!
Reserveren
Van jouw scooter op Texel

Dagdeel za-zo (4 uur)

€ 40,-
  • Circa 35-50 kilometer
  • Inclusief handige routes over Texel
  • Service met een glimlach als het nodig is
  • WA verzekering met eigen risico van € 1000.-
  • Bij ons te huur met gratis haarnetje!
Reserveren 
Van jouw scooter op Texel

Wij helpen je graag met al je vragen!

Bij ons kun je altijd terecht met al je vragen en we helpen je graag verder

Of je nu meer informatie wilt over het huren van een elektrische scooter op Texel, de verschillende modellen en opties wilt vergelijken, of vragen hebt over de betaling of reservering, ons vriendelijke en deskundige personeel staat voor je klaar om je te helpen. 


Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt tijdens je verblijf op Texel. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt. Wij helpen je graag verder!