scooter huren texel

Ontdek Texel op een Scooter: Scooter Huren Texel

Ontdek de prachtige omgeving van Texel op een milieuvriendelijke manier

Direct online reserveren 
In 3 klikken je scooter huren op Texel

Ontdek 100% Duurzaam Texel op een Elektrische Scooter

Ontdek Texel op een scooter: jouw ultieme vrijheid

Texel verkennen op een scooter is niet alleen populair, het biedt jou de ultieme vrijheid om het eiland te doorkruisen op jouw eigen tempo. Maar wist je dat er nog tal van andere voordelen zijn aan het huren van een scooter op Texel? Hieronder ontdek je waarom dit een slimme keuze is.

Flexibiliteit en Gemak

Het huren van een scooter op Texel staat gelijk aan flexibiliteit en gemak. Je hebt de vrijheid om te gaan waar je wilt, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Bovendien brengt de scooter je op plekken waar een auto niet kan komen, zoals smalle fietspaden en charmante dorpjes.

Bespaar Kosten

Een scooter huren op Texel is niet alleen avontuurlijk, maar ook budgetvriendelijk. Scooters verbruiken minder brandstof en zijn goedkoper in de huur dan auto's. En parkeren? Dat is gratis op plaatsen waar het is toegestaan.

Duurzaamheid in de Spotlight

Kies je voor een scooter, dan kies je voor duurzaamheid. Scooters stoten minder CO2 uit dan auto's en zijn vriendelijker voor het milieu. Ga een stap verder en opteer voor een elektrische scooter, die geen uitstoot heeft en nog milieuvriendelijker is.

Verken het Eiland in Jouw Ritme

Met een scooter bepaal jij het ritme van jouw Texelse avontuur. Stop waar je wilt, bewonder de prachtige natuur en verplaats je snel van de ene attractie naar de andere.

Onze verbintenis aan jou én aan onze wereld!

duurzaam op texel

Milieuvriendelijk

Onze elektrische scooters zijn milieuvriendelijk en stoten geen CO2 uit. Dit betekent niet alleen dat je in alle rust van de omgeving kunt genieten, maar ook dat je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Met onze scooters kun je niet alleen zorgeloos rijden, maar ook bewust kiezen voor een schonere wereld.
batterij

Volle 'groene' accu

Met een volledig opgeladen batterij en een bereik van 35-50 km, bereik je altijd je bestemming, hoe avontuurlijk het ook mag zijn op Texel. En dit alles aangedreven door 100% Texelse Energie.
dagelijkse controle

Dagelijkse controle


Ik ben trots te delen dat onze Elektrische Scooters dagelijks grondig worden gecontroleerd om zowel de kwaliteit als mogelijke gebreken te waarborgen. Hierdoor garanderen we een constant veilig gebruik van onze Elektrische Scooters, zodat jij met een gerust hart op pad kunt gaan.

Wat kost een scooter huren op Texel?

Volle accu

Routekaart
Pechservice onderweg
Verzekering

Helmplicht

Dagdeel ma-vr (4 uur)

€ 37,50
  • Circa 35-50kilometer
  • Inclusief handige routes over Texel
  • Service met een glimlach als het nodig is
  • WA verzekering met eigen risico van € 1000.-
  • Bij ons te huur met gratis haarnetje!
Reserveren
Van jouw scooter op Texel

Dagdeel za-zo (4 uur)

€ 40,-
  • Circa 35-50 kilometer
  • Inclusief handige routes over Texel
  • Service met een glimlach als het nodig is
  • WA verzekering met eigen risico van € 1000.-
  • Bij ons te huur met gratis haarnetje!
Reserveren 
Van jouw scooter op Texel

Wij helpen je graag met al je vragen!

Graag verwelkomen wij al je vragen en staan klaar om je volledig van dienst te zijn. Of het nu gaat om het verkrijgen van uitgebreide details over het huren van een elektrische scooter op Texel, het vergelijken van diverse modellen en opties, of het verkrijgen van informatie over betalingen en reserveringen, ons toegewijde en deskundige team staat paraat om jou te assisteren.

Ons hoofddoel is om onze klanten een ongeëvenaarde service te bieden en alles in het werk te stellen zodat je een fantastische tijd hebt tijdens je verblijf op Texel. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor vragen of verdere informatie. We helpen je met plezier!

fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->