fietsverhuur texel

Fiets huren Texel

Fietsverhuur voor iedereen op Texel

TexelCruiser heeft zelf de beschikking over diverse bijzondere fietsen allen met elektrische ondersteuning. Wat te denken van die unieke stoere en robuuste KNAAP fatbikes met ondersteuning waarbij je makkelijk onze E-choppers bij kan houden? Of die extra ruime elektrische bakfiets waar maar liefst 4 kids in passen (tot 6 jaar)? De keuze is reuze. V

Wil je een gewone elektrische fiets (ook wel e-bike) genoemd, geen probleem in samenwerking met de grootste fietsverhuur van Texel verzorgen wij dit indien gewenst.


puzzeltocht met fiets op texel

Fiets of E-chopper puzzeltocht

Ontdek Texel met een puzzeltocht

Onze leuke puzzeltocht kent route(s) die komen langs prachtige bezienswaardigheden en diverse historische punten op het eiland. Aan de hand van een fietsroute met opdrachten wordt iedereen over Texel gestuurd en moet er op sommige locaties onderweg uiteenlopende vragen worden beantwoord en/of opdrachten uitgevoerd worden.

 

Samen op de tandem

Nadat de tandems zijn uitgedeeld gaat iedereen met de route in de hand op pad. Samen op de tandem vergt toch wel wat samenwerking. Veel leuker dan alleen op de fiets, samen trap je sneller en zul je eerder bij het eindpunt zijn!

Liever op een gewone fiets/ elektrische fiets? Geen punt! Vraag deze aan bij uw reservering.