speel escape tour texel

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met Escape Tours Texel

Wel eens willen weten hoe het is als Michiel de Ruijter de jacht op jou opent?

Direct Escape Tours bestellen 


Speel Escape Tour Texel nu direct!

In het jaar 1669 was het prachtige eiland Texel een belangrijke vertrek- en aanvoerhaven van de V.O.C. Als het weer niet toe liet om de oceanen op te gaan bivakkeerden de zeelui op het eiland, waar uiteraard veel feestjes bij hoorden. Michiel de Ruyter hield ook wel van een feestje op Texel, dat blijkt wel uit het verhaal van deze bijzondere Escape Tour.

Michiel zijn favoriete plek voor een feestje was de herberg waar Neeltje Bakker achter de bar werkte. Na een uitbundige nacht feesten raakte Neeltje, ondanks dat ze getrouwd was met Cornelis, zwanger van Michiel de Ruyter. De liefde tussen Neeltje en Cornelis was niet te breken, en daarom waren ze beide woest op Michiel. Ze besloten Michiel niet om te leggen, maar van zijn meest persoonlijke bezittingen te stelen! Michiel ontdekte de diefstal en opende een jacht op het koppel.

Escape the Island

Met de Escape Tour Texel treden jullie in de voetsporen van Neeltje en Cornelis en proberen jullie binnen 2 uur Texel ongezien te verlaten. Aan de hand van de app dwaal je over een gedeelte van het eiland en langs verschillende dorpjes, op zoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame goed voltooien, leiden de aanwijzingen je naar de geheime locatie waar je van het eiland kunt ontsnappen. De zoektocht begint in Den Burg, succes!

Op de e-chopper, e-fatbike of ook met de auto mogelijk!

De Escape Tour Texel is niet zoals alle andere Escape Tours. Je dwaalt namelijk niet door één stad, maar door meerdere dorpjes. De route is circa 16 kilometer lang. Hierdoor is de Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de E-fatbike, E-scooter of auto en ontdek het eiland eens op een andere manier. Maar let op, om de opdrachten te voltooien moet je soms wel het voertuig verlaten en te voet verder gaan.


  •  Start de game wanneer je wil
  •  Ca. 2 uur
  •  2-4 personen (per team)
  •  € 29,95 per team (exclusief vervoersmiddel

Wist je datjes

Landelijke Escape Tours mogelijk in bijna alle steden
  • Top 5 populairste steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht, Texel
  • 44.421 teams met 175.463 personen speelden de Escape Tour
  • 78% heeft de geheime uitgang gevonden
  • 213.246 afgelegde kilometers
                   

Vragen vooraf over de Escape Tour Texel

Kan ik de Escape tour op elk moment van de dag spelen?

Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game helemaal zelf starten.

Hoe lang is een Escape tour geldig?

Na het boeken van een Escape Tour krijg je een mail met alle instructies en een inlogcode. Vanaf dat moment kan je de Escape Tour starten wanneer je wil. De inlogcode is tot 1 jaar na de boekingsdatum geldig.

Is de Escape Tour geschikt voor alle leeftijden?

De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en jongeren. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kinderen. Daarbij is ook de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen. Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Toch blijkt uit onze ervaring dat het ook voor hen niet altijd leuk is om te doen.

Kan de Escape Tour op alle soorten smartphones gespeeld worden?

Wij adviseren dringend om een smartphone van maximaal 3 jaar oud te gebruiken, om zo zeker te zijn dat de Escape Tour succesvol gespeeld kan worden.

Kan een Escape Tour ook met 2 personen gespeeld worden?

Jazeker, met z'n tweetjes is het ook erg leuk! Alle opdrachten en vragen zijn namelijk ook met z'n tweeën te voltooien.

Heb ik continu WiFi of 4G nodig?

Nee, de Escape Tour moet je eenmalig laden via onze app. Als dit gebeurd is verbruik je verder niets van je internetbundel, op het uploaden van een paar foto’s na. Als je WiFi hebt om de game op te starten kan ook, maar dan zullen de foto’s tijdens de game niet worden geüpload. Voor het ontvangen van de statistieken direct na afloop van de game is ook een internetverbinding vereist.

                 

Boek nu jouw Escape Tour op Texel

Zo eenvoudig werkt het huren!

Huur in slechts 3 stappen jouw fatbike, e-chopper of e-scooter

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild