speel escape tour texel

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met Escape Tours Texel

Altijd al willen weten hoe het voelt als Michiel de Ruijter de jacht opent?

Direct Escape Tours bestellen 


Speel Escape Tour Texel nu direct!

In het prachtige jaar 1669 was Texel niet alleen een belangrijke haven voor de V.O.C, maar ook het toneel van levendige festiviteiten wanneer de zeevarenden door ongunstig weer aan land moesten blijven. Michiel de Ruyter, een liefhebber van feestjes, genoot met volle teugen op Texel, zoals blijkt uit het intrigerende verhaal van de Escape Tour.

De herberg waar Neeltje Bakker achter de bar stond, was Michiels favoriete feestlocatie. Na een bruisende nacht feesten bleek Neeltje, ondanks haar huwelijk met Cornelis, zwanger van Michiel de Ruyter. De liefde tussen Neeltje en Cornelis bleef onverwoestbaar, maar de woede jegens Michiel was groot. In plaats van wraak besloten ze Michiels meest persoonlijke bezittingen te stelen. Een jacht op het koppel volgde nadat Michiel de diefstal ontdekte.

Ontsnap aan het Eiland

Met de Escape Tour Texel volgen jullie de voetsporen van Neeltje en Cornelis, en proberen jullie Texel binnen 2 uur ongezien te verlaten. Via de app dwalen jullie door delen van het eiland en pittoreske dorpjes, op zoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame succesvol afronden, leiden de aanwijzingen jullie naar de geheime locatie om van het eiland te ontsnappen. De zoektocht begint in Den Burg, veel succes!

Op de e-chopper, e-fatbike, of zelfs met de auto!

De Escape Tour Texel onderscheidt zich van andere Escape Tours doordat je niet slechts door één stad dwaalt, maar door meerdere charmante dorpjes. Met een route van ongeveer 16 kilometer is de Escape Tour minder geschikt om te voet te doen! Kies dus voor de E-fatbike, E-scooter, of auto en ontdek het eiland op een unieke manier. Maar wees gewaarschuwd, soms moet je het voertuig verlaten om de opdrachten succesvol te voltooien.

  • Start de game wanneer je maar wilt
  • Ongeveer 2 uur speelplezier
  • 2-4 personen per team
  • Slechts €29,95 per team (exclusief vervoer)

Wist je datjes

Ontsnap aan de sleur met onze Landelijke Escape Tours, beschikbaar in bijna alle steden, voor een onvergetelijk avontuur vol uitdagingen.

Ontdek de betovering van Nederland in de top 5 meest geliefde steden: Den Haag, Amersfoort, Maastricht, Utrecht en Texel.

44.421 teams, bestaande uit 175.463 personen, namen deel aan de Escape Tour.

78% heeft de verborgen uitgang ontdekt.

Er zijn 213.246 kilometers afgelegd.

                   

Vragen vooraf over de Escape Tour Texel

Kan ik de Escape tour op elk moment van de dag spelen?

Ja, je kunt zelf bepalen hoe laat je de game wilt gaan spelen. Je speelt de game op je eigen smartphone en er is geen begeleider aanwezig. Door alle instructies te volgen die je per mail ontvangt kan je de game helemaal zelf starten.

Hoe lang is een Escape tour geldig?

Na het boeken van een Escape Tour krijg je een mail met alle instructies en een inlogcode. Vanaf dat moment kan je de Escape Tour starten wanneer je wil. De inlogcode is tot 1 jaar na de boekingsdatum geldig.

Is de Escape Tour geschikt voor alle leeftijden?

De Escape Tour is gemaakt voor volwassenen en jongeren. Dit houdt in dat de raadsels en vragen al snel te moeilijk zijn voor kinderen. Daarbij is ook de verhaallijn gebaseerd op de geschiedenis van de stad en de tekst is geschreven op de humor voor volwassenen. Toch vinden sommige kinderen het al heel leuk om af en toe een oplossing te zoeken of te navigeren met de smartphone (de game generatie), voor hen is het misschien leuk om mee te gaan. Toch blijkt uit onze ervaring dat het ook voor hen niet altijd leuk is om te doen.

Kan de Escape Tour op alle soorten smartphones gespeeld worden?

Wij adviseren dringend om een smartphone van maximaal 3 jaar oud te gebruiken, om zo zeker te zijn dat de Escape Tour succesvol gespeeld kan worden.

Kan een Escape Tour ook met 2 personen gespeeld worden?

Jazeker, met z'n tweetjes is het ook erg leuk! Alle opdrachten en vragen zijn namelijk ook met z'n tweeën te voltooien.

Heb ik continu WiFi of 4G nodig?

Nee, de Escape Tour moet je eenmalig laden via onze app. Als dit gebeurd is verbruik je verder niets van je internetbundel, op het uploaden van een paar foto’s na. Als je WiFi hebt om de game op te starten kan ook, maar dan zullen de foto’s tijdens de game niet worden geüpload. Voor het ontvangen van de statistieken direct na afloop van de game is ook een internetverbinding vereist.

                 

Reserveer nu jouw Escape Tour op Texel

Huren is eenvoudig! Huur jouw fatbike, e-chopper of e-scooter in slechts 3 stappen.

keuze uit scooter

Vind snel jouw scooter

Maak snel een keuze uit jouw vervoermiddel, extra's voor jouw avontuurlijke Dagje Texel
datumkeuze scooter

Boek direct online

Maak het jezelf gemakkelijk en boek direct online. In 3 eenvoudige stappen is jouw reservering geregeld. 
scooter rijder

Alles staat direct klaar

Jouw fatbike, e-chopper, e-scooter of solex staat voor je bij onze verhuur locatie achter de haven van Oudeschild
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->