E-chopper en Powerkiten

Combi-deal voor een dagje weg op Texel

powerkiten man
e-chopper huren op texel

E-chopper arrangement met powerkiten

E-chopper arrangement met Powerkiten

Het E-chopper arrangement met Powerkiten is op dit moment dé sensatie! Het is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens duurzaam! Ga op een stoere E-chopper tour over Texel en ervaar het plezier van het Powerkiten (vliegeren).

Wij verwelkomen uw gezelschap graag bij onze eigen locatie op Texel, waar wij ons inzetten voor een CO2-vrij uitje. Een E-chopper is een stoere, volledig elektrisch aangedreven scooter met brede banden en een unieke uitstraling.


Tijdens deze tour gaat u samen cruisen over het prachtige landschap van Texel, genieten van het mooie weer, de omgeving en natuurlijk van elkaars gezelschap. Het geluid van de motor zal u niet storen tijdens deze tour, omdat de E-chopper (e-scooter) geen ronkende motoren heeft. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de mooie en rustige omgeving en elkaar verstaan tijdens de tour.


Eén ding is zeker: tijdens een uitje met een groep op kleurrijke E-choppers (e-scooters) over Texel, zult u de aandacht van iedereen trekken!


Na afloop van de E-chopper tour kunt u op het terras van het strandpaviljoen onder het genot van een drankje nog even nagenieten, voordat u kennismaakt met het altijd leuke vliegeren / powerkiten.


  • 4 uren e-chopper huur
  • 1,5 uur Powerkiten
  • Routekaart
  • Vanaf 8 personen te boeken
  • WA verzekering, pechhulp onderweg en volle accu met in ieder geval 40km actieradius!
powerkiten bij zandbank texel

Powerkiten op het strand van Texel

instructie zullen we de vliegers opzetten en kun je jouw kracht meten tegen de wind. Voel hoe de wind in de powerzone trekt en hoe de vlieger en jij daarop reageren. We beginnen met "trainerkites" en het doel is natuurlijk om steeds grotere vliegers onder controle te krijgen. Dit is ook een geschikte basisclinic voor degenen die een kitesurfcursus willen volgen.

Je uitje op het strand is zo geregeld!

Laat ons weten wat jullie wensen zijn voor een stranduitje en wij sturen jullie zo snel mogelijk een offerte op maat. Aangezien we het hele jaar door boekingen hebben, raden we aan om snel te zijn met het maken van een reservering.
fareharbor.com/help/website/resources/lightframe-api/ -->