E-chopper en Powerkiten

powerkiten man
e-chopper huren op texel

E-chopper arrangement met powerkiten

Scooter arrangement met klootschieten op sien Texels

De hit van dit moment. En duurzaam! Maak een E-chopper tour over Texel op een gave stoere E-chopper en speel met de elementen tijdens het altijd leuke Powerkiten (vliegeren).

Tijdens dit CO2 vrije uitje ontvangen we uw gezelschap bij onze eigen locatie op Texel. 

Een E-chopper is een stoere, volledig elektrisch aangedreven, E-scooter met vet brede banden en een gave look.

Tijdens dit uitje gaat u samen cruisen over het mooie landschap van Texel, genieten van het zonnetje, de mooie omgeving, en natuurlijk van elkaar.

Op de claxon na heeft een E-chopper (e-scooter) geen ronkende motoren en kunt u tijdens dit uitje dus optimaal genieten van de mooie rustige omgeving en kunt u elkaar ook nog verstaan tijdens de tour.

Eén ding is zeker! Als jullie tijdens een uitje met een groep op kleurrijke E-choppers (e-scooters) over Texel touren, heeft u de aandacht van iedereen!

Na afloop van de E-chopper (e-scooter) tour kunt u onder genot van een drankje op het terras van het strandpaviljoen nog even nagenieten, voordat u zich opmaakt voor een kennismaking met het altijd leuke vliegeren / powerkiten.


  • 4 uren e-chopper huur
  • 1,5 uur Powerkiten
  • Routekaart
  • Vanaf 8 personen te boeken
  • WA verzekering, pechhulp onderweg en volle accu met in ieder geval 40km actieradius!
powerkiten bij zandbank texel

Powerkiten op het strand van Texel

In voor een beetje actie? Niet voor niets heet het POWERkiten! Na een korte instructie bouwen we de kites op en kun je je krachten meten met de wind. Voel hoe de wind trekt in de powerzone en hoe de kite, en jij, daarop reageert. Je start met “trainerkites” en de bedoeling is natuurlijk een steeds grotere kite te beheersen. Ook geschikt als basisclinic voorafgaand aan een kitesurfcursus.

Je uitje op het strand is zo geregeld!

Geef je wensen voor jullie uitje op het strand aan ons door en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Wij krijgen het hele jaar door boekingen, dus weer er snel bij