E-Chopper Crazy 88 Eilandspel

Combi-deal voor Middagje Smakelijk Vermaak op Texel

Crazy 88 eilandspel op Texel met de e-chopper
bedrijfsuitje op texel met het spel crazy 88

 Krankzinnige, Spannende en Komische Crazy88

Ben je op zoek naar een leuke en unieke manier om Texel te ontdekken? Dan is het Crazy 88 Eilandspel arrangement met e-choppers iets voor jou! Dit arrangement biedt een combinatie van avontuur, natuur en plezier en is geschikt voor groepen vanaf 8 personen.

E-chopper verhuur

Met het Crazy 88 Eilandspel arrangement krijg je 4 uur lang de beschikking over een e-chopper. Dit elektrische voertuig is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook erg comfortabel en makkelijk te besturen. Bovendien ben je verzekerd van een volle accu met minimaal 40 km actieradius en krijg je pechhulp onderweg.

crazy 88 opdracht

Crazy 88 Eilandspel

Een knotsgekke, spannende en vooral hilarische City Rally tussen verschillende teams. Het doorgedraaide eilandspel met 88 knotsgekke opdrachten vindt plaats op Texel. Meerdere teams (in overleg) krijgen na een korte uitleg opdrachten op het eiland en gaan op pad op onze supergave elektrische e-choppers.

Enkele Crazy 88 opdrachten

  • Doe midden op het plein van Den Burg allemaal tegelijk een gechoreografeerde dans...
  • Wissel met je hele team van kleding.
  • Ga bij een Texelaar op de koffie.


Vastleggen op video en foto

De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vulgaire grappen, maar wel aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video of foto, dus er is bewijsmateriaal!

                   

Vragen over Crazy 88

Is het mogelijk dit ook zonder de E-chopper te boeken?

Jazeker, informeer bij ons voor de overige mogelijkheden

Is het geschikt voor een vrijgezellenfeest?

Het is (bijna) perfect voor een vrijgezellenfeest. We kunnen de vrijgezel ook bijvoorbeeld als enige op een e-fatbike zetten

Wat is de minimale leeftijd van Crazy 88?

In verband met de e-choppers is het eilandspel uitsluitend geschikt voor mensen met een rijbewijs AM / B. Of we kijken naar de mogelijkheden voor de E-fatbike, dan kunnen er ook jongeren mee doen. We houden wel altijd minimaal 12 jaar aan.