E-chopper Winter tour over Texel

Genieten van Texel in winterse omgeving (nov-dec /jan-feb)

e-chopper in de winter op texel
vuurtoren texel in de winter

E-chopper Winter toer over Texel

Scooter arrangement in de wintermaanden

Een stralend winterzonnetje, warm ingepakt, handschoenen aan en genieten van omgeving. Ook in de wintermaanden is een tocht op een e-chopper natuurlijk mogelijk op Texel.

Tijdens dit CO2 vrije uitje ontvangen we uw gezelschap bij onze eigen locatie op Texel.

Een E-chopper is een stoere, volledig elektrisch aangedreven, E-scooter met vet brede banden en een gave look.

Tijdens dit winterse uitje gaat u samen cruisen over het mooie landschap van Texel, genieten van het winter zonnetje, de mooie omgeving, en natuurlijk van elkaar.

Op de claxon na heeft een E-chopper (e-scooter) geen ronkende motoren en kunt u tijdens dit uitje dus optimaal genieten van de mooie rustige omgeving en kunt u elkaar ook nog verstaan tijdens de tour.

Eén ding is zeker! Als jullie tijdens een uitje op kleurrijke E-choppers (e-scooters) over Texel touren, heeft u de aandacht van iedereen!  • Dagdeel e-chopper huur
  • Warme 'TexelCruiser' winter muts 
  • Routekaart
  • Vanaf 2 personen te boeken
  • WA verzekering, pechhulp onderweg en volle accu
storm waarschuwing op texel

Aangepaste annuleringsvoorwaarden

Winters op Texel zijn grillig, het ene moment een stralend winterzonnetje, het andere moment kan het pijpenstelen regenen. In de maanden november tot en met februari hanteren wij dan ook aangepaste annuleringsvoorwaarden. Bij erg slecht weer kan in samenspraak worden besloten om de tocht kosteloos te annuleren.

Je uitje op Texel zo geregeld!

Geef je wensen voor jullie uitje in de winter aan ons door en ontvang zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Wij krijgen het hele jaar door boekingen, dus weer er snel bij